2Lzu1P2lSTuqf.jpg

Om oss

Har du noen gang ønsket deg en sunn og næringsrik frokost på vei til jobb, men følt at tiden ikke har strukket til? Eller sittet lange dager med studier eller jobb, for så å finne ut at mattilbudet står mellom en sjokolade på automaten eller en pølse i kiosken?

Vi er tre kamerater som har delt din frustrasjon! Hverdagen gir ikke alltid rom for å velge sunt. Dette har vi bestemt oss for å gjøre noe med. Vi bretter opp ermene og bringer Sally til Norge, nå i 2022!

S4gmOSjG1dCRi_edited.jpg

Hvorfor Sally?

Sally the robot er Norges første selvbetjeningsrobot for fersk og sunn mat. Den er en fusjon mellom kjærligheten for robotikk og det kulinariske. Sally tilbyr en hygienisk vei til sunne og digge måltider gjennom å bruke ny teknologi.

  • Kontaktløs betaling

  • Bestilling gjennom app’en 

  • Høy matsikkerhet
     

Disse kvalitetene gjør det mulig å få servert en rett hvor du vet at ingen har pustet på maten din før deg.

 

Med en liten Sally i nærheten er du 90 sekunder unna et sunt måltid, hele døgnet.

Tre kamerater 

Raskt, rimelig, sunt og smakfullt? Ja takk!

Vi er tre kamerater som så en felles løsning på våre hverdagsproblem med å få tak i sunn mat i en travel hverdag.

Team

Joakim Ingebrigtsen

Daglig leder | Gründer

 

Utdanning/Arbeidserfaring:

Joakim har flere år innen salg og ledelse. Han har vært med å bygge opp flere butikker fra dag 1 innen retail, bl.a Lars Monsen Store Sandvika som avdelingsleder.

Fun facts:

Falt 12 meter ned på brostein i Kina, overlevde.

2x Norgesmester i speiding. Norgesmester i Pole Sport. 9 år som styrkeløfter på nasjonalt nivå.

Joakim Ingebrigtsen.jpeg
Nicolai Holmsen.jpeg

Nicolai Holmsen

Logistikk | Gründer

Utdanning/Arbeidserfaring:

B.Sc i både Marinteknisk drift og Finans. Jobbet som Nasjonal Teknisk Trainee for DNVGL og Nattmanager/Forretningsutvikler for Brødboksen, nå morgenlevering.no. - En frokosttjeneste på nett.

 

Fun facts:

Interessert i mat, innovasjon og startups. Har vært involvert i forskjellige startups over 6 år og var blant annet med på å bygge opp logistikken til Brødboksen.

Aleksander Stormskjold

Salgssjef | Gründer

Utdanning/Arbeidserfaring:

Over 10 år innen salg og ledelse der han i tillegg har utviklet seg til å bli en Performance coach som har hjulpet klienter med alt i fra mindset, business og helse i deres personlige liv.

Fun facts:

Aleks har vært en trenings- og helseentusiast hele livet og har gjort alt fra å løfte vekter, dra en pulk og i det siste; fullført ultraløp!

Aleksander Stormskjold.jpeg